הפסקת טיפול בפלביקס לפני קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/05/2016 | 23:16 | מאת: אבי

בן 84 , חולה סוכרת. לפני 5חודשים אירוע מוחי חולף, שבעקבותיו אני מקבל פלביקס 75 . בגלל ירידה דרסטית במשקל אני חייב לעבור קולונוסקופיה. ברצוני לדעת מה הנוהל במקרה כזה, מי אחראי על בריאותי בזמן הפסקת הפלביקס. אני גר רחוק מבית חולים וגם מבוגר. מדוע שלא ידאגו לי בבית חולים כדי למנוע סכנה של שבץ חוזר? אני דואג מאוד אודה לכם מאוד על תשובתכם.

לאבי שלום, הנושא שאתה מעלה מורכב, וזוכה לתשומת לב בהנחיות נוירולוגיות מקצועיות ובקרב העוסקים בדבר. חששותיך מוצדקות. אנא פנה לרופאיך ובקש ערוב נוירולוג עם עניין ומומחיות במניעת שבץ בניהול הטיפול בך. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים