טיפול בריטלין לצרכי לימודים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/05/2016 | 14:06 | מאת: עמי

שלום ד"ר ערמון. אני בן 44 והלכתי לנוירולוג ששלח אותי למבחני tova כי קיימת אצלי בעיה של קשב וריכוז.הבדיקה העלתה שיש לי בעיה די קשה של קשב וריכוז לדברי הנוירולוג,ואני מעוניין להתחיל ללמוד מזה זמן מה.הוא נתן לי בהתחלה ריטלין 20 מ"גla שבקושי השפיע עליי ואחרי זה הוא החליט להעלות לי את המינון ל40 מ"ג מושהה שמשפיע בערך לשמונה שעות.זה אומנם מחדד אצלי את הריכוז ואני לוקח את זה פעמיים שלוש בשבוע ובשעה הראשונה של ההשפעה אני גם מרגיש יותר שמח וחברותי(למרות שאני לא לוקח את זה למטרה הזאת).הבעיה היא שאחרי השעה הראשונה אני מתחיל להרגיש מדוכדך וקצת דכאוני למרות שלא באופן קיצוני חלילה.יש לציין שאני מטופל בציפרלקס 10 מ"ג נגד ocd אחרי שהוא ייעץ לי להוריד את המינון בחצי.שאלתי היא האם זה טבעי שארגיש את הדכדוך הזה ואם כן מה אפשר לעשות? בתודה מראש עמי

לעמי שלום, פנה לנוירולוג ועדכן אותו. יתכן ויחליף את סוג הריטאלין, או ינסה תרופה דומה אחרת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים