כאב רגליים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/05/2016 | 08:41 | מאת: א

מזה כחודשיים יש לי כאב בכפות הרגליים בדיוק בקשת הרגל הרגשה של שריר תפוס אחריי שבוע הופיעו לי כאבים ברגליים עד הברך אם הרגשה של כמו כפיצות קטנות של השרירים והרגשה שאין לי כוח ברגליים ושורף מאוד ברגליים הרגשה נוספת כאילו ומתחו לי את הורידים ברגליים והשרירים מדולדלים לא מצאו לי כלום לא תקין בבדיקות דם מה לעשות או כמו מה זה נשמע

ל-א' שלום, בהתיעצות עם רופאך המטפל -- גש בהקדם להבדק על ידי נוירולוג. אם אכן שרירי רגלילך הדלדלו על פני חדשיים סביר שתפנה לבירור באשפוז, כדי להגיע לאבחון מהיר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים