חולשת צוואר, מיאסטניה גרביס-?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

11/04/2016 | 00:02 | מאת: נוי

שלום פרופ' כרמל, אני סובלת מפטוזיס שמוחמר בערב, לעיתים כפל ראיה ולעיתים טשטוש ראיה (לא בגלל קוצר ראיה). אובחנה חולשה בשריר העפעף לפי EMG של סיב בודד. בנוסף לעיתים חולשות בגפיים ובשרירי הפנים. ללא תגובה לטנסילון ומסטינון. בדיקת דם לאצטיל כולין תקינה. צילום חזה תקין. לאחרונה חולשה נוראית בצוואר. מאד מקשה עלי. האם ישנה בדיקה אבחון חולשת שרירי צוואר? תודה.

לנוי שלום, כדאי שתבדקי בשנית על ידי נוירולוג עם התמקדות נוירומוסקולארית. הדבר יאפשר להחליט אלו בדיקות נוספות יש לבצע. אשמח לסייע לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים