שרירים קופצים לאחר מתח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/04/2016 | 12:47 | מאת: דני

שלום דר לאחר שאני מותח את השרירים או שאני נמצא בתנוחה מסוימת לאורך זמן אז השרירים שלי מתחילים לקופוץ בידיים וברגליים לפעמים בבטן ובגב רציתי לשאול מזה לדעתך והאם זה יכול להיות חוסר במגנזיום תודה רבה

לדני שלום, מדובר בתופעה מוכרת ולרוב שפירה (אם אינה מלווה בחולשה). אם יש סיבה בגללה אתה חושב שרמת המגנזיום בדמך נמוכה -- בקש שתבדק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

04/04/2016 | 10:10 | מאת: דני

שאני גם חובה התקפי עייפות במהלך היום שנעלמים לאחר כחצי שעה ובעיות שינה האם זה יכול לרמז על מחלה כלשהי?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים