תשובת בדיקת mri מוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/03/2016 | 13:59 | מאת: רות

שלום חליתי בפציאליס שיתוק עצב הפנים. נשלחתי לבדיקת mri. התשובה:" האדרה בולטת מעט יותר בגנו של העצב הפציאלי הימני עם שינוי סיגנל בflail שנראה יותר בולט. קרוב לודאי תהליך דלקתי או אדיופטי".רוצה לציין שהשיתוק עבר לי לאחר כחודש בעזרת סטרואידים ודיקור. מבקשת לדעת מה אומרת התשובה. בתודה רות

לרות שלום, אני שמח שהבראת. איני נוהג לפרש דימות בלי לראותה, או לפרש פענוח דימות מבלי שבדקתי את האדם בו מדובר. רצוי שתפני את שאלתך לרופא שהזמין את ה- MRI. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים