הצטברות שתשפיע על רקמת המוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/03/2016 | 16:28 | מאת: berko

הינני נזקק ליטול תרופות אנטיפסיכוטיות לאחר אבחנה של סכיזופרניה לא ברובד של הזיות ושמיעת קולות כמו שרוב הציבור מייחס לשמיעת ההגדרה הזאת ותופעות הלוואי שלה אלא מדובר בחוסר איזון נפשי , שסע בין הרגש לשכל המהווה קושי ביכולת התמודדות ובתפקוד מול מצבי הסתגלות שונים ובכן שאלתי היא האם לאורך זמן כאשר נוטלים כדור כימיקלי כזה יצטברו להם שומנים ברקמת המוח לפי מה שקראתי ונחשפתי למידע זה ואף לאורך זמן יהייה ניתן לראות איזה שהיא פגיעה מסויימת בעקבות הצטברותם .

לברקו שלום וברכה, אני מקוה שהתרופות מביאות אותך למצב של איזון. שאלות אודות תופעות לוואי אפשריות של תרופות מוטב להפנות למי שרשם את התרופות. המידע שאתה מצטט (ללא מקורות) אינו מוכר לי. אנא התיעץ, תוך הבאת המידע המפורש אליו אתה מתיחס, עם מי שרשם לך את התרופה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים