אלקטרומיוגרפיה התייעצות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/02/2016 | 16:38 | מאת: ג'קי

אמא שלי חולת סכרת ועברה לפני כשנה אירוע מוחי יש לה קושי מסויים בהליכה. עשתה לאחרונה בדיקת אלקטרומיוגרפיה ושם נרשם שישנם סימנים של נזק עצבי מפושט מוטורי ותחושתי. רופאת המשפחה לא יודעת לתת מענה לכך. למי לפנות ומה לעשות ? תודה ג'קי

לג'קי שלום, רצוי לפנות עם תוצאות הבדיקה המפורטות והמלאות לנוירולוג, רצוי בעל עניין במחלות העצבים הפריפריים. המטרה הן לבאר את תוצאות הבדיקה והן לראות אם בממצאים יש כדי להסביר את הקשיים בהם נתקלת אמך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

01/03/2016 | 17:39 | מאת: ג'קי

פרופ' ערמון ניסתי לברר דרך מוקד הכללית לגבי רופא כפי שהגדרת אותו אבל לא ידעו לתת לי תשובה לגבי ההתמחות של הרופא. האם תוכל להגדיר לי אותו טוב יותר. או להמליץ לי לאן להגיע. תודה לך ג'קי

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים