חוות דעת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

11/11/2012 | 21:29 | מאת: שני

שלום ד"ר, אבי בן 57, סובל מכאבי ראש, סחרחורות, כאבי רגליים עזים אשר גורמים לקשיי הליכה, בנוסף סובל מאפיזמה (מחלת ריאה כרונית). לאחרונה עבר בדיקת mri מוח ולהלן התוצאות: המעבר הקרניו צרביקלי, גזע המוח, הגשר והמוחון מודגמים ללא מוקדי סיגנל חריג. קיימת הבלטה של החדר הרביעי והמרווחים התת עכבישיים. בחתכים העל טנטוריאליים מודגמת הרחבה של חדרי המוח, הציסטרנות והסולצים. החומר האפור והלבן שמורים ללא מוקדי סיגנל חריג. בסיכום: אטרופיה מוחית ומוחונית. האם לדעתך ישנה אפשרות שאבי סובל ממחלה במערכת העצבים או אלצהיימר? אשמח לקבל את חוות דעתך והמצלה לבדיקות נוספות שעל אבי לעבור בכדי לקבל אבחנה ברורה למצבו. תודה מראש.

19/11/2012 | 08:09 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, לא הבנתי מה היא הסיבה לביצוע MRI? בכל מקרה אין עדות לממצא חריג בתוך רקמת המוח, שאר הדברים לפי סיפור ובדיקה גופנית.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים