צריכה עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/11/2012 | 20:50 | מאת: סובלת

אני חייבת לעזרה! לפני כחודש התחילו לי קפיצות שרירים בכתפיים +תזוזות לא רצוניות קטנות של הידיים שהתפשטו לכל הגוף. לאחר מכן התחילו גם עקצוצים בידיים עם מעין דקירות מדי פעם וכאבים לא חזקים בשרירים(בעיקר בידיים וברגליים-קרסול ומפרקי כף היד ואצבעות. גם כל כמה שניות זזות לי אצבעות הרגליים. בימים האחרונים החלו להרדם לי הידיים תכופות. אני מרגישה גם יותר קפיצות בפנים ונמלול בראש. כל הזמן! ובעיקר תחושות לא נעימות בבטן. עשיתי בדיקת EMG שיצאה תקינה מחכה לבדיקות eegלא הפנו אותי עדיין לMRI/יש לי סיטי בעוד שבוע.. אני רוצה להוסיף אני סובלת מטורט לא חמור מגיל צעיר,חרדות,והתחלתי בספורט לפני ארבעה חודשים. ריצות שהועלו בהדרגה ו. השאלה היא האם זה יכול להדרדר עוד עד חוסר שליטה מוחלט בגוף? האם זה יכול להיות תוצאה של מתח וחרדה על אף שאני לא מרגישה סטרס מודע? התחושה הזו מעיבה על חיי! מאוד! מה זה יכול להיות, ומה עליי עוד לבדוק? יכול להיות שאלה תופעות של הפרעות במערכת העיכול???

12/11/2012 | 08:20 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, כדאי לעשות ביקות דם לתפקודי כבד, אלקטרוליטים בדם, תפקוד בלוטת התריס. ניתן לעור על טיפול תרופתי קבוע אם קיים ולבדוק ולחשוב.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים