לחץ דם

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/10/2012 | 13:57 | מאת: ג

שלום רב, רציתי לדעת מהו לחץ דם לא מאוזן? האם לחץ הדם אמור להיות מאוזן במשך כל שעות היום? אם ברוב המדידות שלי לחץ הדם תקין ובמדידות בודדות לחץ הדם הגיע ל136/92 האם זה אומר שמשהו לא תקין או שזה יכול לקרות לפעמים? כמו כן במדידות מסויימות לחץ הדם שלי תקין ולאחר כמה דקות הוא בגדר התקין נמוך. יש לציין שכל בדיקות הדם שלי תקינות כולל בדיקת דילול דם. כמו כן רציתי להדגיש שאני בחורה בת 33 בריאה בד"כ

24/10/2012 | 09:13 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום רב, האמת אני לא מתרגש ממדידות מקריות ובודדות ברמה של 136/92, אבל אם זה חוזר ובזמן המדידה יש הרגשות לא נעימות יש מקום להמשך הבירור כולל לבדיקת הולטר לחץ דם למשך 24 שעות.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים