בעיה.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/10/2012 | 18:00 | מאת: גדי

לאחרונה הובחנתי ב3 בלטי דיסק. L3-L4,קיימת בלט מרכזי היקפי עם לחץ על קדמת השק. L4-L5 השק הדרורלי לחות ע"י בלט דיסק מרכזי קטן. L5-S1 ניפצה דיסק מרכזי בולט לחץ על השק הדורלי. אני מפנה שאלתי לכאן מחמת כמה סיבות שאשמח אם תועיל בטובך לעזור לי, אושפזתי פעמיים במחלקת נוירולוגיה בבית חולים הלל יפה,עקב כאבי הרגליים אותם אני חש טרם התגלתה הפריצה. באישפוזי בוצע לי פעמיים בדיקת EMG ובאבחנה נרשם MILD MEUPTIA DUE INFFECTION. במהלך בדיקת הEMG בהחדרת המחט לאחר כיווץ שריר השריר המשיך להכווץ מעט,דבר אשר מכנים פסיקולציות. אותן פסיקולציות,ממשיכות להטריד אותי זאת תקופה של 3 חודשים חודשים מאז פריצת הדיסק, המטרד היחיד היא שאני חש מדי פעם בידיים אותן ומידי פעם בפנים ובטן למעט הרגליים. אשמח אם תוכל לעזור ולכוון אותי מה לא תקין? תודה מראש,גדי!

17/10/2012 | 08:49 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום רב, אני חייב להגיד שתוצאות 3 הבדיקות לא מתחברות ביחד: שילוב של הדמיה מראה עדות לפריצות דיסק, פולינורופטיה בEMG ופסציקולציות. אבל בלי ספק יש מקום להמשך הבירור האינטנסיבי על ידי נוירולוג. מוכן לבדוק אותך במרפאתי בחולון, 03-5505534.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים