טיפול לשיקום עצבים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/09/2012 | 11:51 | מאת: משה

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לאבא שלי, בן 64 שעבר ניתוח להסרת גידול לא ממאיר מצווארו לפני 11 שנים, בעקבותיו הוא נותר עם חולשות בידיים וברגליים, בעיות עצירות קשות, וכאבים כרוניים. אני חושב שמצבו הנוכחי נובע מבעיה עצבית ורציתי לשאול האם יש טיפול כלשהו שיכול לעזור לו? (אני מתכוון לטיפול לשיקום עצבים) בתודה מראש, משה

27/09/2012 | 08:13 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

נראה לי ובעיה לא "עצבית". סביר להניח מדובר בפגיעת חוט שדרה מלפני 11 שנה. אין כעת מה להוסיף.

27/09/2012 | 10:09 | מאת: משה

תודה על התשובה האם יש מה לעשות כדי לעזור בפגיעה בחוט השדרה? מה אפשר לעשות כדי לעזור להשתפר או לפחות להקל על הכאבים תודה משה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים