בת 20

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/09/2012 | 06:02 | מאת: אורנה

שלום רב, אתמול אושפזה בתי ,בת 20, עם הרגשת נמלול ביד ימין, חולשה בלהחזיק דברים, מסך שחור המופיע למס' שניות בשתי העיניים ללא חום או כאבים. בבדיקה CT ראש תקין. בבדיקות דם-כדוריות לבנות(לוקוציטים) גבוה. שמעתי רופאים שאמרו "המפרזיס". מה זה? האם נכון להתחיל טיפול במדלל דם? (קלקסן??) הרופאים ביקשו בדיקת MRI+MRA מה זה? בקיצור, האם המקרה שייך לתחום נוירולוגי או המטולוגי? אני,אמא, מבולבלת. מה עושים? אשמח לתשובה מהירה

24/09/2012 | 08:05 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

הפרעה תפקודית של הבת שייכת למערכת העצבים. לפי מצב וצורך מערבים רופאים נוספים. MRI וMRA - בדיקת הדמיה מוחית מתקדמת. בדרך כלל בכל שאלה פונים לרופא מטפל במחלקה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים