דיזינס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/09/2012 | 11:01 | מאת: גיל

שלום, אני בחור בן 34, בריא בדר"כ, אם כי סובל ממיגרנות (תורשתי). לפני שישה שבועות, התחלתי לסבול מתחושה מוזרה של חוסר שיווי משקל (מדובר בתחושה בלבד, אני לא באמת עומד ליפול) כנראה דיזינס. זה התחיל באופן פתאומי, באותם ימים היו קצת שלשולים ועצירות לסירוגין, כמו גם עייפות, אבל לא משהו משמעותי, ואני לא בטוח אם יש קשר. בשבועיים הראשונים התחושה ליוותה אותי לאורך כל היום. לאחר מכן, היתה הטבה מבחינת העוצמה והתדירות, וזה המשיך להופיע "בגלים". 3 ימים כן 3 ימים לא, לפעמים אני מרגיש את זה למשך כמה שעות ואז זה נעלם לחלוטין. לפעמים זה נמשך יום שלם. הדבר מפריע לי ומטריד אותי מאוד. עשיתי בדיקות דם (ספירה, תפקודי כבד וכליות, ,בלוטת תריס, B12), נבדקתי ע"י רופא אף אוזן גרון, ועשיתי גם בדיקת שמיעה - לא מצאו שום דבר. אני משרת בצבא ולכן כל תהליך הבירורים והבדיקות אורך זמן. אשמח לקבל חוות דעת, מה זה יכול להיות והכוונה איזה בדיקות כדאי לעשות. ד"א, קראתי שבחלק מהמקרים, אומרים שזה נובע ממתח, לחץ או חרדה. אני משוכנע במאה אחוזים, שזה לא המצב אצלי. בתודה מראש, גיל

12/09/2012 | 08:38 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

דיזינס - תופעה לא ספציפית ולא בהכרח נוירולוגית. להמשך מעקב ובירור אצל הרופא המטפל.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים