איך מפסיקים לקחת אלטרולט (10 מלגרם)

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/09/2012 | 17:30 | מאת: מוניקה

שלום לך, אני סובלת מבעיות הידוק שיניים מזה שנים. אחריי הרבה ניסיונות כמו כדורי שינה, זריקות בוטוקס ללסתות והיפנוזה. נכנעתי ותחת המלצה של רופאת פה ולסת התחלתי לקחת אלטרולט. אחריי כמה חודשים של הטבה (עם ימים מסויימים שעדיין אני כמה עם כאבי לסת) אני צריכה לסיים את הטיפול. ברצוני לדעת איך אני מפסיקה את הכדורים בכדי שלא יהיה לי תסמינים של גמילה. תודה מראש וחג שמח

06/09/2012 | 09:35 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

ין מנגנון גמילה פיזי מאמיטריפטילין / אלטרולט. תשכיר זה לא גורם להתמקרות.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים