גלי חום

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/09/2012 | 08:03 | מאת: חנה

שלום. חמי בן כ-68 עבר לפני כשנה וחצי הקרנות עקב סרטן הערמונית. בהמשך קיבל זריקות הורמונים אותם סיים לפני כשנה. מאז ועד היום סובל מגלי חום קשים במיוחד. מקבל זרמי חום "שריפה" הוא מגדיר זאת, ברגליים, כפות רגליים וגב אשר מתפשטים לגלי חום בכול הגוף. לעיתים כ-6-7 פעמים ביום ולעיתים פחות. האם קיים טיפול או תרופה כלשהיא שיכולים לעזור לו?

03/09/2012 | 20:14 | מאת: אביעד

אחד מסממני אי מותו של הסרטן בואנקרא לזה ככה הוא גלי חום המתפשטים בגוף...לאחיינית שלי היה את זה וגילוי מוקדם את הסרטן החוזר בבדיקת MRI עזר לכולנו להירגע ולהייוכך שלא כך http://www.medical-results.com/

06/09/2012 | 09:17 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

"פלאשים" או גלי חום - תופעה מוכרת אצל אנשים מקבלים טיפול הורמונלי. ניתן לפנות לאונקולוג המטפל ולרופא אנדוקרינולוג.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים