בדיקה נוירולוגית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

29/08/2012 | 20:27 | מאת: אלכס

שלום אני הייתי בבדיקה אצל נוירולוג בגלל כאבי ראש חלשים אך קיימים מזה זמן הוא בדק אותי ואמר הכל תקין רק הוא אמר שהוא רואה סימנים נוירולוגים למחסור ב B12 בבדיקת דם עלה כי יש לי 718 תקין רציתי לשאול מה עוד יכול לגרום לסימנים נוירולוגים למחסור ב בי12 ? כי בבדיקה תקין כולל הימוגלובין ו THC אשמח לתשובה:)

03/09/2012 | 08:07 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אני חייב לציין שלא ממש נכון לכתוב רק "סימנים נוירולוגיים" קשורים לחוסר ויטמין B12. העדר הויטמין יכול לגרום לפגיעה מוחית או חוט שדרה או עצבים הקפיים. לקול מצב יש תמונה קלינית אחרת.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים