MRI דחוף!!!!!!!

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/08/2012 | 00:44 | מאת: שרית

שלום רב, אני בת 36 סובלת מתסמונת אפלה, טלסמיה מיינור,יש לי גם ליבידו רטיקולריס, צניחת מסתם מיטראלי ואי ספיקה שלו, PFO חור במחיצה של הלב עברתי 2 אירועים מוחיים ונוטלת קומדין כבר 12 שנים, אני סובלת מאי שליטה על סוגרים, חולשה בפלג גוף שמאל, בבדיקת MRI נמצא הממצא הנ"ל אודה על פענוחו כמה שיותר דחוף A SIGNALE BRIGHT SIGNAL WHITE MATTER SUB-CORTICAL FOCUS IS NOTED AT THE RIGHT PARIETAL CONVEXITY IN THE FLAIR SEQUENCE NAY BE AN INCIDENTAL FINDING. HOWEVER EARLY MANIFESTATION OF A DEMYLINATING PROCESS IS NOT EXCLUDED

29/08/2012 | 16:42 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

ממצאים יכולים להיות אאקראים או לחלופין ביטוי של מחלה דלקתית, אבל בכל מקרה יש לפנות לרופא מטפל שיסביר איך להיתיכס לממצאים האלו.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים