חולת אפילפסיה כ-9שנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/08/2012 | 10:16 | מאת: אבן חן שרי

שלום רב.אני חולת אפילפסיה כ-9 שנים.בת 26 תושבת כרמיאל.בחודש האחרון התגברו הפירכוסים והחמירו וכן התנתקויות בתדירות.מקבלת 1200 קפרה בוקר ו-1200 ערב.כמו כן מקבלת לוסטרל וקלונקס.באישפוז האחרון הוסיפו לי טרגרטול 200 בוקר ו-200 ערב שלהפתעתנו הגבירו את ההתקפים גרמו לי כאבי ראש עזים,הפרעה לאור ורעש,חוסר יציבות חולשה תחושה של שיכרות קבועה והתקפי בכי ועצבים בילתי נישלטים. למרות שאמרתי לרופאים,לא וויתרו על הטגרטול ובשחרור הביתה אימי החליטה על דעת עצמה להפסיק וכבר יומיים מרגישה יותר טוב.לציין שיש לי מימצא באונה טמפוראלית שמאלית.לציין שבכל הפעמים לאורך כל השנים שעשו אי אי ג'י כולל בשינה וכולל וידאו לאורך ימים תמיד היה תקין.אנא עזרתך

29/08/2012 | 16:39 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

קודם כל לא מבין את קפרא 1200 מ"ג, איך אפשר לעשות את המינון אם כדורים הם 250, 500 או 1000 מ"ג? מה הן המסכנות של VIDEO EEG MONITORING?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים