מילופתיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/08/2012 | 13:50 | מאת: שרה ק.

שלום רב, אמא שלי (שחיה בחו"ל) סובלת כבר מספר שנים מבעיית תנועה ברגל אחת (הרגל "נשחפת", היא לא יכולה להרים אותה). היא עברה לא מעט בדיקות, ונאמר לה באיזשהו שלב שמדובר בסוג של מילופתיה. לא נמצא לה טיפול מתאים, והמצב הולך ומחמיר עם הזמן, וכתוצאה היא די מוגבלת מבחינת הליכה. היא מעוניינת לקבל חוות דעה נוספת מרופא (בארץ) שמתמחה בתחום, ולברר אם בכל זאת יש איזשהו טיפול שיכול להקל עליה. האם תוכלו להפנות אותי למישהו רלבנטי? תודה מראש

23/08/2012 | 08:33 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

מיאלופטיה - פגיעה בחוט שדרה. ויש המון מחלות שונות וסיבות לכך מתחומים שונים.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים