נשימה וכיבה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/08/2012 | 14:58 | מאת: חוה

שלום בירצוני לדעת אם יש קשיים בנשימה ובעיה בבליעה זה יכל להיוצר מהיחלשות של מערכת העצבים המרכזית? (ביצעתי בדיקת אנדוסקופיה,ולא מצאו כלום אחר כך בדיקת חידק פעמיים,פעם ראשונה מצאו,לאחר טיפול אנטיביוטי בבדיקה השניה התוצאה היתה שאין חידק) עדיין אני סובלת מסימפטומים,יכל להיות שהחידק הוא זה שפגע במערכת העצבים המרכזית ולכן אני סובלת,האם יש דרך לטפל בשורש הבעיה,שלא דרך כדורים פסיכיאטרים? תודה

15/08/2012 | 08:15 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כן בהחלט יש מחלות של מערכת העצבים המרכזית והקפית גם כן שיכולות לגרום להרפעות נשימה ובליעה. ממליץ בהקדם האפשרי לפנות לנוירולוג.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים