התעלפויות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/08/2012 | 15:28 | מאת: יצחק

שלום אמא שלי בת 85 סובלת מיתר לחץ דם מטופלת בכדורים הבאים: אמלו ,וקטור ,קרדילוג ,סנטקס ועוד כדור שאנני זוכר את שמו.היא סובלת מאי ספיקת כליות כרונית ולפני מספר חודשים נפלה וקיבלה שבר מיעכה בכתף.הבדיקות של הלב תמיד תקינות.מאז הנפילה היא התחילה להתעלף ,כבר פעם רביעית, בזמן ישיבה לאחר שיצאה החוצה וכן שונו המרשמים לכדורים לנוכחיים. שאלתי מה ניתן לעשות והאם יש מכונים טובים לטיפול בנושא או מחלקות מיוחדות בבתי חולים ואיפה תודה

13/08/2012 | 11:41 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

חייבת בירור קרדיאלי (לבבי) ובנוסף לפי צורך בדיקת EEG וTILT TABLE TEST.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים