התקפים מחמירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

31/07/2012 | 09:38 | מאת: יצחק

שלום... לאחי יש אפילפסיה שהתחילה בילדות ונעלמה בגיל 12, לפני כשנה בגיל 34 חזרו לו ההתקפים ומאז הם באים בדחיפות יותר גדולה ובעוצמות יותר גדולות מפעם לפעם. ההתקף האחרון היה אתמול והגיע עד מצב של החייאה ובבית החולים אמרו שההתקפים מחמירים וחוץ מרשתות עוד כדור אין מה לעשות ושחררו אותו הבייתה. רציתי לשאול אם באמת אין מה לעשות הרי זו רק המתנה שיקרה אסון?? ואם יש מה זה? ועם מי מומלץ הכי להתייעץ?? אשמח לתשובה עניינית ומפורטת. בתודה מראש...

02/08/2012 | 08:06 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כדאי לפנות למרפאת אפילפסיה קיימות בבית חולים בלינסון, תל השומר, איכילוב.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים