תחושת נימול

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/07/2012 | 07:40 | מאת: אמיר

היי לפני שנה ועשרה חודשים בזמן ההריון בחודש שלישי ,נרדמו לאשתי היד,השפתיים והלחי למשך מספר שניות. היא אושפזה להשגחה עקב היותה בהריון ומיד לאחר הלידה היא עברה m.r.i מוח ,אשר יצא תקין לגמרי. הטיפול עד ללידה כלל הזרקה של קלקסן כל יום.אתמול זה שוב קרה לה . יש לה אח עם לופוס ובמעקב ההמטולוגי לאחר המקרה הראשון כל הבדיקות היו תקינות-אשמח להערכה ממה זה יכול להיות ? תודה

16/07/2012 | 18:00 | מאת: אמיר

היי זה שוב אני בהמלצת חבר נגשתי למיון סורוקה עם אשתי ולאחר בדיקה נוירולוגית קצרה שוחררנו הביתה עם הפניה ל MRI. הסתדר לנו במיידית לעבור בדיקת MRI ,אשר יצאה תקינה וללא שינוי עם בדיקת הMRI לפני 10 חודשים.ברצוני רק לצוטט חלק מהתשובה "עורק וורטברלי שמאלי דומיננטי", "מוקדים קטנים ובודדים בחומר הלבן הדו צידי, בלתי ספציפיים, ללא שינוי מהבדיקה הקודמת". 1. אשמח להבהרה לגבי שני הציטוטים הללו,ומה משמעותם? 2.מדוע זה קרה לאשתי ומאיזו סיבה? אני חייב לציין שהיא סובלת מאלרגיה להרבה דברים כמו אבק וכדומה ,שזה מתבטא בהתעטשות ונזלת מרובה,האם יש קשר בין הפרעה נוירולוגית למערכת החיסון?

16/07/2012 | 18:16 | מאת: אמיר

22/07/2012 | 07:50 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

ממצאים בMRI -אין משמעות. אין לי הסבר לאירועים אך שוב אני ממליץ על EEG.

22/07/2012 | 07:48 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

לא ממש הבנתי צורך לטיפול בקלקסן. ממליץ לעבור בדיקת EEG.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים