טיפול כמוטרפי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/07/2011 | 11:56 | מאת: דניאלה

שלום אני עוברת טיפול כמוטרפי עם טקסול , כתוצאה מכך יש לי הפרעה נוירולוגית בכפות ידיים ורגליים עם תחושת נימול. האם ישנה תרופה היכולה להקל עלי למשך הטיפול הכמוטרפי, נשארו לי עוד 5 טיפולים. תודה

12/07/2011 | 14:23 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

דניאלה, שלום כנראה מדובר בפגיעת העצבים ההקפיים על רקע טיפול תרופתי ( SENSORY POLYNEUROPATHY). כדי להוכיח את האבחנה צריל לבצע את בדיקת מהירות הולכות עצבים ברגליים (EMG). טיפול מומלץ T.CYMBALTA 30 MG אחרי אוכל בבוקר ואם תוך שבוע לא יעזור יש לעלות מינון ל60 מ"ג ליום. תופעות לוואי אפשרויות - בחילות.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים