syrinx

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/07/2012 | 20:23 | מאת: גדי

ד.נ., בשנת 1998 נשלחתי לעשות MRI של חוט השדרה (ע"י פרופ' ועקנין) עקב היסטוריה משפחתית של מחלות נוירולוגיות. התגלה אצלי SYRINX בגובה D2-D3. פרופ' ועקנין ז"ל יעץ לי להמשיך לעשות בדיקות שגרתיות. אני לא יחסתי לעיצה זו הרבה ומאז לא בדקתי את חוט השדרה. במשך החודש האחרון (ובמיוחד ב10 ימים האחרונים) אני סובל מנוקשות - STIFNESS - בפלג הגוף התחתון וכאבים חזקים באותו האיזור וגם התקפים של חוסר רגש טוטאלי. אשמח באם תוכל לומר לי האם זה הכל קשור ומה לעשות הלאה. נ.ב. כשרק אובחנתי היו לי תנועות מאד קיצוניות לבדיקות נוירולוגיות וב-EMG. בתודה מראש גדי

11/07/2012 | 18:47 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אני ממליץ בלי להמתין רגע ישר לפנות לחדר מיון בית חולים שיש מחחלקה נוירולוגית וגם נוירוכירוגית בלינסון/איכילוב/תל השומר עקב אפשרות של פגיעה מתקדמת של חוט שדרה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים