פיענוח בדיקת emg

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/07/2012 | 21:20 | מאת: יניב

למומחים שבוע טוב ושלום רב . בעקבות דקירה ביד נפגעה לי התחושה והמוטוריקה ביד בבדיקת emg שביצעתי זה סיכום הבדיקה : תמונה נוירופיזיולוגית המתאימה לפגיעה אקסונלית קשה בעצב אולינירי מימין, פרוקסימלי לעצבוב של ADM ודיסטלי לעצבוב שלFCU עם סימני דנברציה פעילה.הארכה בחביון גיסטלי במדיאן מוטורי יכולה להצביע על פגיעה דמילינטיבית חלקית בקטע הדוסטלי של העצב המדיאני מימין לא ניתן לשלול גם CTS. *מבקש הסבר על סיכום בדיקת emg? *האם לפי הסיכום יש אפשרות לתקן ? בתודה מראש

11/07/2012 | 18:35 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

יש פגיעה בעצב אולנרי. אני ממליץ לצהור קשר עם דר' שמעון רוכקינד, נוירוכירורג באיכילוב בשאלה של אפשרות שחזור עצב.

11/07/2012 | 22:37 | מאת: יניב

יש פורום שאפשר לקבל ממנו ייעוץ ראשוני ?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים