סחרחורות וכאבי ראש לאחר לידה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/07/2012 | 20:01 | מאת: א.ש

שלום רב כחודשיים לאחר לידה שלישית. סובלת ממיגרנה עם אאורה מגיל 12 בערך עם תדירויות משתנות של פעם בשנה ולפעמים אף הפרשים גדולים יותר. במהלך ההריון האחרון מחודש שישי סבלתי(זו פעם ראשונה שסובלת מכך בהריון) מהתקפים שקרו בהפרש של שבועיים(של אאורה) כמו כן כאבי ראש וסחרחורות כמעט על בסיס יומי.התייעצתי עם נוירולוג באופן פרטי ששלח אותי לבצע MRI ללא חומר ניגוד אותו ביצעתי בחודש שמיני והיה ללא ממצאים. נאמר לי על ידי הנויורולוג כי ככל הנראה בגלל ההריון ההתקפים הוחמרו ונוספו להן הסחרחורות ורוב הסיכויים כי יעברו לאחר הלידה.מאז ההתקף האחרון בחודש שמיני לא סבלתי מאאורה אך ממשיכה עדיין לאחר הלידה לסבול ממיגרנות/כאבי ראש קלים ומה שיותר מציק הוא הסחרחורות עם לחץ שיש לי מעל העיניים(תחושה של עייפות וכאילו העיניים נעצמות).איני יודעת מה לעשות היות והMRI יצא תקין ומעשה גם בירור עם אא"ג שלא העלה ממצאים. האם יש לפחות משהו שאני יכולה לעשות בנוגע לסחרחורות ??? א

11/07/2012 | 09:15 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

MRI תקין מרגיע מאוד. השאלה מה תוצאה של בדיקת קרקעית העיניים? במהלך הריון מיגרנה יכולה לעבור שינוי. אך סביב לידה לפעמים יש נטיה לקרישיות יתר בדם. בכל מקרה את צריכה מעקב צמוד של נוירולוג.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים