רעידות.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

29/06/2012 | 20:36 | מאת: א'

1. אני בת 41.5, נוטלת פרפנן + סרנדה שנים. תת פעילות של בלוטת התריס - מטופלת ומאוזנת כרגע. לאחרונה החלו להופיע אצלי רעידות,שמחמירות כשאני עייפה. פניתי לנירולוגית בקופת חולים וסיפרתי לה על הרעידות (שאנדוקרינולוגית ראתה במו עיניה, וגם רופא משפחה) והיא אמרה שהבדיקה הנירולוגית תקינה, והרעידות לא נירולוגיות. אנדוקרינולוגית אמרה שבלוטת התריס מאוזנת, לפיכך זה לא מבלוטת התריס. פסיכיאטרית אומרת שקשה לה להאמין שזה מהפרפנן, שכן אני לוקחת את זה שנים. מה זה עוד יכול להיות חוץ ממקור נפשי? 2. הנירולוגית טוענת שכנראה יש לי גם מיגרנה, חוץ מבל פאלסי שהיה לי לפני הרבה שנים ולא חלף לחלוטין (באותו צד). היא נתנה לי תרופה בשם "סומטרידקס", אך אני מפחדת לקחת אותה כשאצטרך, בגלל תופעות הלוואי ובעיקר: "תופעות המחייבות התייחסות מיוחדת: תחושת לחץ, קשיון או כאב, תחושות לא רגילות כוול נימול, רטט, הרגשת חום/קור, כבדות או לחץ בכל חלקי הגוף כולל החזה והגרון (נדיר): הפסק הטיפול ופנה מיד לרופא , כיוון שאלו יכולים להיות תסמינים של התקף לב!" (מתוך עלון לצרכן של התרופה). מה דעתך? תודה רבה וסליחה על "החפירה"

29/06/2012 | 21:30 | מאת: א'

בשאלה מספר 2, בציטוט, הקלדתי בטעות "כוול" והמילה הנכונה היא "כולל".כמו כן הציטוט פונה הן לזכר והן לנקבה.

01/07/2012 | 19:44 | מאת: א'

אבקש מכבודו, אם אפשר, גם תשובה לשאלה מספר 2.

01/07/2012 | 08:05 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

בלי לבדוק אותך אני לא יכול לענות. חייבים לרואת הפרעות תנועה בשביל האבחון.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים