נגישות
נגישות

חזרה לפעילות ספורט לאחר התקף פירכוס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/09/2018 | 07:22 | מאת: רוני

בשנת 2010 קבלתי התקף פירכוס בזמן שחיה בבריכה.בבדיקות לא התגו לו ממצאים מיוחדים .קבלתי כתרופה דפאלפט 500 גרם. עשיתי בדיקות EEG והייתי במעקב נוירולוג מספר שנים. לפני כחצי שנה בדקתי אפשרות להפסיק את התרופה. התיעצתי עם נוירולוג ונאמר לילא להפסיק אלא לרדת ל 250 גר ליום. לפני כשבועיים קבלתי התקף שני .בבדיקות שנעשו לא התגלו ממצאים.ונאמר לי לעלות את המינון ל-750 .היום לאחר בדיקות דם רמת התרופה בדם בסקלה של בין 50 ל-100 ל-80 השאלה שלי האם לרדת ל-500 גר ? מתי אפשר לחזור לפעילות ספורט סדירה (אני שוחה כ 2 ק"מ ביום)

לקריאה נוספת והעמקה
03/09/2018 | 09:09 | מאת: רוני

בן 67

לרוני שלום, שאלתו מצויינות לשאול את רופאיך. בידיהם כל הנתונים להמליץ. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים