חבלת ראש עם דימום מוחי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/08/2018 | 20:19 | מאת: איתי

שלום, בן 27 בריא בדר"כ, עברתי תאונת דרכים לפני חמישה חודשים- הגעתי לבית החולים עם דימום מוחי חריף דו צדדי שנספג ברובו לאחר 12 שעות, נשארתי בהשגחה שלושה ימים במחלקה ניוכירורגית ולאחר חודש ביצעתי שוב סיטי שאראה שהכל נקי. אני עדין סובל מכאבי ראש וסחרוחרות. הכאבי ראש הם לחץ כזה בעיקר בצד שמאל לפעמים זה עובר אחרי כמה דקות אבל לעיתים אני חייב לקחת כדור כדי שזה יעבור, והסחרוחורות הם בעיקר בשכיבה. אמרו לי שלאחר חבלה קשה זה הגיוני שיהיו כאבי ראש, כמה זמן אני עוד אסבול מהכאבים האלה? זה סביר שאחרי חמישה חודשים עדין אסבול? יש טיפול שאפשר לעשות ? אני כבר ממש סובל. חשוב לומר שלפני התאונה לא סבלתי מכאבי ראש בכלל וגם לא מסחרחורות.

לאיתי שלום רב, כדאי לך לגשת ליעוץ נוירולוגי פרטני, שמטרתו בדיקת הבסיס לסמינים שנותרו, ובניית תוכנית החלמה או שיקום בעבורך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים