חוסר תחושה בצידה הימני של הלשון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/08/2018 | 09:10 | מאת: אירה

לפני ארבעה ימים יצא לי פצע באמצע השפה התחתונה, יש לי עבר של הרפסים, הפצע נראה קצת שונה מהרפס, יש ראש לבן עגול לפצע ולא פצע שהוא כמו מקבץ שלפוחיות כמו בהרפס רגיל, בערב של אותו יום אני לא מרגישה את הצד הימני של הלשון- לא מרגישה טעם, קור, חום ובכללי תחושת רדימות בצידו הימני של הפה בדגש על הלשון, אין שום דבר חיצוני נראה לעין בלשון ובחלל הפה, למעט הפצע על השפה. הלכתי לרופאת משפחה אמרה לפנות לנוירולוג ובעיקר גירדה מולי את הראש ודקלמה שזה מאוד מוזר והיא לא מבינה מה זה יכול להיות, הנוירולוג בשבוע הבא. רופאים אחרים שהם חברים של המשפחה (שלא ראו אותי אלא על סמך התיאור) טוענים שזה אולי ציסטה שלוחצת על עצב הלשון, אחרים אמרו לעשות צילום פנורמי, בקיצור אם אפשר הכוונה, אני בנתיים ממתינה לתור שלי לנוירולוג אבל חוסר התחושה מעיק עליי באכילה ובשתייה ולא חל שיפור. תודה

לאירה שלום רב, אני מעריך שאת כבר אחרי בדיקת הנוירולוג. אני מקוה שנמצאו תשובות לשאלותיך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים