מגרנות ומחזור חודשי דבר חדש -כבר שנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/08/2018 | 09:40 | מאת: יעל

שלום, יש לי מחזור קבוע כל 28 יום. הקטע שיש לי לפני מחזור מגרנות בלתי נסבלות למשך כמה ימים זה מלווה בבחילה או תחושה כללית של עייפות הגוף. ואז יש מחזור שזה סבל נוסף לפעמים שמתי לב שיש לי מגרנה בסוף המחזור, היתכן? אני לא נוטלת גלולות. אני בריאה ולא לוקחת שום כדור באופן קבוע. נמאס לי לקחת כדורים בזמן ההתקף והמגרנה והתחושה הכללית מקשה עליי בשגרת היום יום. יש אפשרות לסדר את זה הורמונלית שבכלל לא יופיע ההתקף או בד"כ אחרת לא הורמונלית? אם כן, אשמח לדעת איזה כדור? אני מרגישה שאין לי כח סבל לזה. תודה

ליעל שלום, כדאי לך לשוחח עם הנוירולוג(ית) שמטפל(ת) בך ועם רופא(ת) הנשים שלך אודות מעלות וחסרונות של טיפול הורמונלי להפחתת תדירות המחזורים, ואודות טיפול מונע סביב תקופת המחזור עצמה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים