זריקת בוטקס אם ואיפה לגפה תחתונה?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

11/08/2018 | 23:07 | מאת: ישראל בן טל

אני מתעניין באפשרות של קבל זריקת בוטקס לגפה תחתונה אחרי 20 שנים של הליכה לא יציבה בעקבות שבץ מוחי אותו קיבלתי כאמור בגיל 50, היום אני בן 70 משותק בחצי גוף שמאל, הולך בצורה מאד לא בטוחה, אני מקבל בוטקס בבית חולים לוינשטין ליישור המרפק. בעבר קיבלתי גם ליישור האצבעות, היום כבר אין צורך. יותר מזה, בעבר האצבעות היו משותקות לחלוטין. היום אני מצליח לפתוח ולסגור אותן ובעקבות זה גם שימוש מאד מינורי של אחיזת אביזרים למיניהם.

למר בן טל שלום רב, פנה בשאלה זאת לרופאים המטפלים בכך בבית לוינשטיין. הם בעמדה הטובה ביותר להעריך את מצבך וליעץ לך בנידון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים