עצב אולנרי ב 2 הידיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/08/2018 | 14:44 | מאת: עידן

שלום אני בן 35 בריא בדרכ, בחודשיים האחרונים שנשען על המרפק ב 2 הידיים אצבעות 4 ו 5 נרדמות. השאלה שלי האם זה יכול לקרות או ממינון גבוה של לוסטרל או משימוש 3 פעמים בשבוע של סיאליס 5 מג או בגלל שחצי שנה כבר לא מתאמן וירדתי המון במסת שריר... אחרת אין לי הסבר למה זה קרה פתאום. יחד ב 2 ידיים...

לעידן שלום רב, יתכן שהעצב האולנארי נהיה חשוף יותר במקום שבלאו הכי קרוב לעור במרפק, עקב הירידה במסת השריר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים