הפרעות בראייה, שכחה ופיזור

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/08/2018 | 17:05 | מאת: דנה

שלום, לפני שנה עברתי "מיני" שבץ להגדרת הרופאה במיון- מקרה של חוסר ראייה למספר דקות וטשטוש. בשבועות האחרונים אני חווה בעיות בראייה מה שמפריע לי לנהוג, אני שוכחת דברים (מתחילה משהו ולא זוכרת מה עשיתי) אני ממתינה לתור אצל הנוירולוג שיגיע בעוד שבוע. האם העניין דחוף? מה היית ממליץ לי לעשות בנתיים? תודה

לדנה שלום רב, להערכתי מוטב שתפני כעת לחדר המיון של בית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום מגורייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים