כאבי ראש וכמעת חוסר תפקוד כבר 3 ימים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/07/2018 | 10:04 | מאת: בן

היי אני סובל ממגגרנות מאז שאני קטן. (עוד מכיתה א' התלוננתי על כך וביקרתי כמה פעמים אצל נוירולוגית). היום אני בן 28, זה עזב אותי תקופה דיי ארוכה, אבל עכשיו אני חווה מגרנות פעם בחודש או כמה חודשים - שמשביתים אותי ממש. כרגע אני עם מגרנה וזה יום שלישי שאני ישן וקם איתה. נשלחתי כמה פעמים לEEG ותמיד התוצאות שהתקבלו היו חיוביות. נאמר לי שזה אולי בגלל מספר במשקפיים וגם שם העניין נבדק עם רופא. נאמר לי שזה מסטרס (בת זוג שנפתרה לפני כשנתיים) והיתי בטיפול אצל פסיכולוג. הדבר היחיד ששונה השנה זה שבתחילת השנה הזאת היתי מעורב בתאונת שרשרת כששני רכבים התנגשו ברכב שלי מאחור. ואולי גם פה יש עניין של התפרצות של סטרס (?) בכל מקרה, הרופא שלח אותי לCT. רציתי לדעת: - האם יש עוד דברים שאני צריך לבדוק או לשלול. רק לקבל עוד חוות דעת. אני רוצה לגלות מה הבעיה ולמצא לה פיתרון כי זה ממש משבית. - האם יש דרך לטפל בבעיה ללא משכחי כאבים או תרופות? הפסקתי לקחת משכחי כאבים כששמתי לב שזה קורה לעיתים קרובות מאוד.

לבן שלום רב, לקבלת חוות דעת פרטנית נוספת תצטרך להגיע לרופא נוירולוג ליעוץ פרטני מסודר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים