כאבי ראש מתחזקים ולא מרפים במשך שבועיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/07/2018 | 18:22 | מאת: א

שלום, אני בת 27 בדרכ סובלת מכאבי ראש שהיו מופיעים בשעות הערב. בתקופה האחרונה היה לי לחץ קל בחלק העליון של הראש שבחודש האחרון התגבר ונכון לשבוע האחרון יש לי כאבי ראש חזקים שמופיעים רוב היום בדרכ גם כשאני קמה בבוקר וגם באמצע הלילה. לפני שבועיים עברתי בדיקת עיניים כולל בדיקת קרקעית העין שהייתה תקינה. חשבתי שכאב הראש יחלוף אף איננו חולף ואני קצת חוששת שמה זה משהו רציני. יש לציין כי עברתי mri ראש לפני 4 שנים שהיה תקין. אבל אופי כאב כזה לא היה לי מעולם ממש לחץ נקודתי בחלק העליון של הראש שלפעמים מתפשט למצח ולרקות. חייבת לציין שאני חרדתית ועברתי קצת לחץ נפשי לאחרונה. האם לדעתך יש צורך בבדיקת ct דחופה? תודה ויום טוב

כדאי לך להבדק על ידי רופא כדי שיחליט כיצד לטפל. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים