פיענוח בדיקת emg אבקש לדעת האם בדיקה תקינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

11/07/2018 | 22:56 | מאת: רחל

שלום, אשמח להבבר לגבי תדובה שניתנה לאחר ביצוע emg , סיכום: פולינוירופטיה אקסנולית ודמיאלינטיבית סנסורית מוטורית אסימטרית בעיקר ברגלים. האם יש לי סיבה לדאגה ? מה תוצאות הבדיקה ? תודה מראש.

לרחל שלום, הבדיקה איננה תקינה, ומראה על פגיעה עצבית. אין דרך להסיק מה משמעותה ללא ההקשר במסגרתו נשלחת לעשות אותה, תוצאות הבדיקה המפורטות, ציר הזמן ובדיקתך הנוירולוגית. על כן פני למי ששלח אותך לבדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים