למיקטל ופראמין..............

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/06/2018 | 16:49 | מאת: מורן

הי, אני בת 33 חולת אפילפסיה מאוזנת כבר עשור עם למיקטל 300 מ"ג ביום. בתקופה האחרונה אני סובלת מבחילות קשות ועוד בעיות קיבה שהרופאת משפחה טוענת שכדורים נגד בחילה זה הדבר היחיד שיעזור ורשמה לי פראמין בעלון של הפראמין רשום שאין להשתמש בחולי אפילפסיה. האם כך הדבר? יש משהו אחר שאוכל ליטול נגד בחילות? רופאת המשפחה לא ידעה לתת לי תשובה.

למורן שלום, אם החלת לסבול מבחילות, ומעולם לא היו לך בחילות, כדאי לברר מדוע הופיעו בחילות. באשר להמלצה טיפולית - אינה יכולה להעשות בהתכתבות, ומסוכן לטפל בתסמין אם אין יודעים את סיבתו. אתר EPOCRATES אינו מתאר תגובות בין למיקטל לפרמין, ואתרים אחרים מתארים דווחים נדירים. התיעצי עם הנוירולוג שמשגיח על הטיפול בלמיקטל לפני שאת מוסיפה תרופה נוספת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים