חוסר תחושה בכפות ידיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/05/2012 | 17:50 | מאת: רות

בני בן 19 הינו חייל ועקב תרגיל ממושך על מתח הרגיש תחילה נימול בזרועות ובכפות הידיים ובסיום התרגיל כבר איבד את התחושה ב-2 כפות ידיו. הוא הופנה לנוירולוג ולבדיקת EMG , הבדיקה יצאה תקינה והראתה שאין פגיעה עצבית. אבל בכגל זאת כבר עברו 4 שבועות ועדיין אין לא תחושה ב-2 כפות הידיים. הייתי רוצה לקבל איזה שהוא כיוון לבירור מעמיק, לאיזה תחום רפואי לפנות על מנת להבין מהו גורם הפגיעה. אודה באם תנחו אותי איזה בדיקות כדאי לעשות ולאיזה רופא ניתן לפנות. בדיקת ה=EMG שהוא ביצע היתה ללא חומר הזרקה , האם כדאי לחזור על הבדיקה? אני מודה מראש כל הכוונתכם

31/05/2012 | 14:07 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כדאי לפנות לנוירולוג.

03/06/2012 | 06:50 | מאת: ד" אורלי פלטנר

לדעתי כדאי לך במקביל לבקש גם אורטופד לבירור מקור הבעיה שכן היא יכולה לנבוע מגירוי של עצבי הצוואר או גירוי עצבי כף היד. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - כירופרקטורית

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים