מעקב נוירולוג לאחר פרכוס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/06/2018 | 10:31 | מאת: דןדן

שלום לכולם אני בן 39 לאחר פרכוס ולאחר שמצאו ציסטה באונה טמפוראלית שמאלית גולד 9 מ"מ. כרגע אני בטיפול תרופתי של קפרה (או אחת מהתרופות הגנריות האחרות). הייתי כבר אצל שני נוירוכירורגים לגבי נושא הציסטה וכעת אני אמור להיות במעקב של נוירולוג. האם אני נדרש ללכת לנוירולוג בעל התמחות ייחודית (אפילפסיה/פירכוסים) או שמא כל נוירולוג יכול לסייע ?

דןדן שלום, כל נוריולוג יכול לעקוב, כל עוד הפרכסים נשלטים בקלות (לא חוזרים כאשר אתה מקפיד לקחת את התרופה, גם אם צריך להגדיל מעט את המינון). בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים