נירולוג ילדים טיקים בעיניים ועוד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

31/05/2018 | 16:36 | מאת: מלי

שלום בני בן השבע סובל כמה שנים ממצמוצים בעיניים הוא מרגיש כאילו נכנסת לו שערה או חול סיבוב צוואר גם האף שלו גם מציק. צועק כואב לו עד שזה נרגע אלוהים ישמור כל הבית בפאניקה בקיצור אני חייבת לקחת אותו לנירולוג ילדים האם אני חייבת הפניה מרופאת המשפחה ??? האם נראה לך טיקים נורמלים או תסמונת טורט קשב וריכוז

למלי שלום, קחי את בנך לנוירולוג ילדים. עניין הפניה - תלוי בקופה, ותלוי אם רוצה מערכת ציבורית (קופה) או פרטית. חבל לסבול. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים