לא מבינה את ההגיון אשמח להסבר!

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/05/2018 | 23:53 | מאת: הילה

נפלתי לפני חודש ושברתי את האגן. נפלתי באמצע היום בלי שמשהו יפריע. האורתופד שאל כל מיני שאלות והוא רוצה שאעבור בדיקה נוירולוגית. על חלק מהשאלות זה תסמינים שיש לי אותם שנים אפילו בתור ילדה. יכול להיות שתסמינים "ישנים" אומרים על בעיה נוירולוגית? והאם זה שהם ישנים ולא טופלו שנים זה אומר שאין שום בעיה ? (וגם לא הפריעו חוץ מנפילה אחת שפשוט לא נזהרתי מספיק)..

להילה שלום, נפלת ללא הסבר. האורטופד מעוניין לוודא שלא על רקע מחלה נוירולוגית כלשהי, שתגביר את הסכוי לנפילות נוספות, או עלולה להפוך לחמורה יותר. על כן הוא רוצה שתראי נוירולוג. כדאי לך לשמוע בעצתו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים