חוסר איזון שיוט וסחרחורות וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/05/2018 | 21:03 | מאת: הדר

שלום דוקטור אני הדר בת 27 מזה כשנה סובלת מסחרחורות חוסר שווי משקל מוחלט טשטוש ראייה קשה שגורם לי ממש להתאמץ לראות אני לא מתפקדת מאז שאני ככה הפסקתי לעבוד החוסר יציבות הכי קשה לי יש בלבול בראש מעין עירפול כזה ועוד משהו הכי חשןב אני נתקפת בכאבי ראש ממש ממש חזקים רק בצד אחד תמיד בצד ימין עברתי סיטי ראש אף אוזן גרון נירולוג ועשיתי בדיקת eng ואלו התוצאות חולשת מבוך22% נסטיגמוס בעין ימין בשינוח תנוחה השאלה שלי אם יש, סיכוי שאני סובלת ממיגרנה וסטבולרית ואם כן מה הטיפול שיכול לעזור לי?

להדר שלום רב, שאלה פרטנים מחייבת יעוץ מסודר, הכולל שיחה ובדיקה. אני מציע שתשובי ותפני לנוירולוג שראה אותך תחילה, או אל נוירולוג אחר, עם כל התוצאות, כולל הדימות על דיסק ובדיקות ה- ENG, כדי לעמוד על פשר הדברים, ולהציע טיפול. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים