אירוע מוחי חולף וטיסה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/04/2018 | 15:50 | מאת: אמא

שלום, בת 46 לפני כשבוע כנראה שעברתי אירוע קל חולף. התופעה היתה בלבול במילים לא הצלחתי לסיים מילה נכון במשך בערך 20 דקות, לא פניתי לביה"ח, והיום לאחר החג פניתי לרופא המשפחה. נשלחתי לעשות בדיקות (סיטי, אטלטרסאונד וקיבלתי אספרין, ובדיקות דם) ובירור לגבי העניין. הבעיהשלי היא שלפני מה שקה סגרנו דיל לחו"ל (טיסה קצרה) האם מותר לעלות על טיסה כאשר יש חשש? תודה

שלום רב, אנא פני לרופא שראה אותך. אין זה בטוח לטוס, או להמצא רחוק מן המערך הרפואי הרגיל שלך, בטרם הובהר מצבך הרפואי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים