אפילפסיה וגלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/04/2018 | 11:41 | מאת: מורן

הי, אני בת 33, אפילפטית מ2007, נוטלת 300 מ"ג למיקטל ביום, מאוזנת ללא התקפים או טריגרים. בעקבות חוסר איזון הורמונלי בחודשיים האחרונים, רופא הנשים החליט לתת לי גלולות שנקראות פומיניק (גלולות ללא אסטרוגן למשך 28 ימים) האם השילוב בין השניים יפגע בתפקוד הלמיקטל? האם יש סיכוי להתקף? (לא קיבלתי התקפים כבר 10 שנים) האם עדיף לחכות לנוירולוג שלי לפני נטילת הגלולה? (יש לי תור חודש הבא). תודה מראש.

למורן שלום, עדיף להתייעץ עם הנוירולוג שלך. נסי להקדים את התור. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים