הופעת "דיסלקציה" בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/03/2018 | 07:20 | מאת: טל

שלום, אני בת 25 ובריאה בדרך כלל למעט אנמיה מאז הצבא. שמתי לב בחודשים האחרונים לעליה משמעותית בשגיאות כתיב ושכחה כיצד לכתוב מילים. לעתים שמה לב מיד לאחר שכתבתי ולעתים לא שמה לב בכלל. טעויות כמו החלפה בין א/ע/ה, ט/ת, כ/ק או בלבול מוחלט כיצד מילה מסויימת צריכה להיכתב. יש לציין שאין לי כלל שגיאות כתיב כבר שנים רבות. ממה זה יכול לנבוע והאם יש מקום לבירור נוירולוגי או שאני סתם נלחצת?

לטל שלום, הופעת תסמינים חדשים מצדיקה בדיקה נוירולוגית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים