מיגרנה כרונית או משהו אחר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/03/2018 | 15:45 | מאת: מיכל

היי אני סובלת מקור קיצוני וכאבים ברגליים ותחושת זרמים וזרמים הידיים כאבים כרוניים בצוואר ובגב, טנטון, ראייה סטטית, בחילות, סחרחורות, במיוחד בנסיעה או שאני מורידה את הראש, כשהאי שוכבת במיטה אני מרגישה שאני באונייה רגישות לרעש ולאור בלבול בעיות זיכרון ועייפות כרונית אני מתעייפת מאוד מהר אני מרגישה את הדופק שלי בכל מקום בגוף והוא תמיד מהיר .. מזה יכול להיות ? זה כל הזמן.. האם זה יכול להיות מיגרנה?

למיכל שלום, פני לרופא המשפחה, והמשיכי מנקודה זאת. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים